Minden, amire csak szüksége van Németországból!

 

Az ön elsődleges partnere a NÉMETORSZÁGBÓL és EURÓPÁBÓL származó minőségi ipari termékek tekintetében.
Ipari termékek beszerzése
A legegyszerűbb csavartól a legbonyolultabb hajtóműalkatrészig - mi biztosak vagyunk benne, hogy biztosítani tudjuk a szükséges alkatrészt.

 

A karbantartó- és beszerzőközpontok a világ minden pontján ismerik gyors és hatékony szolgáltatásainkat.
A Germanbase az ön partnere a német és más európai országból származó, Németországban készült ipari termékek behozatalában.

 

Itt az ideje, hogy megkönnyítse mindennapi munkáját.
Ha minőségi ipari terméket keres, melyet Németországban vagy más európai országban gyártottak, bízzon meg bennünket és mi megkeressük Önnek a megfelelőt.
Ne vesztegesse az idejét arra, amit szakembereink már megtaláltak Önnek!
 

 

A Germanbase egy német exportra, s elsősorban Németországban illetve Európában gyártott ipari termékekre és ipari tömítésekre szakosodott társaság.

 


Így ajánlani tudunk mindenféle tömítőanyagot és tömítőanyagokkal foglalkozó céget, de ezen túlmenően más termékeket is, amiket Németországban és más európai országokban gyártottak.

 

A Germanbase a Knipper&Co. társaság exporttal foglalkozó ágazata, a cég 1963 óta működik és mindenféle ipari termék karbantartásával foglalkozik.
A Knipper &Co. a német piacra koncentrál, a Germanbase pedig a növekvő külföldi igények kielégítésére jött létre 1984-ben.
Hosszú évek tapasztalata nyomán tudjuk, hogy a német piac nagyon jó és nagyon jó kapcsolatokkal rendelkezik, sok adatbázishoz van hozzáférése.
Tehát, ha német terméket keres, mi biztosan megtaláljuk az Ön számára megfelelőt. Itt az ideje, hogy megkönnyítse napi munkáját! Ne habozzon, írja meg nekünk részletesen, hogy milyen termékekre van szüksége.

 

Szakembereink segítenek beazonosítani és megtalálni a beszerzési helyét az ön által keresett terméknek. A hosszú évek tapasztalata az ipari felszerelések terén és fontos kapcsolataink a legnevesebb német gyártókkal garantálják, hogy megtaláljuk pontosan azt, amire szüksége van.

 

Kérjük, nézze el nekünk, hogy csak ez az oldal olvasható magyarul, minden más szöveg angolul van. Reméljük, így is mindenkinek érthetőek lesznek a típusleírások, a márkák és a gyártók neve, bármilyen nyelven is beszél.

 

Mindent megteszünk, hogy versenyképes ajánlatot tegyünk Önnek. A partnere szeretnénk lenni, egy partner, aki önnel és önért dolgozik.

Kattintson ide, ha át akar lépni a többnyelvű Perma weboldalra:  klikk